DSC_0004

Om oss

Jag har så länge jag kunnat minnas alltid velat ha en hund. Mitt djurintresse jar alltid varit jätte stort tack vare min mamma  som är lika djurintresserad som jag. Så många olika djur var det innan det äntligen blev en hund. Allt från Kanniner, Höns, Hamster, Vandrande pinnar och fiskar. Men en hund det var något annat.

Så äntligen år 2001 kom våran första hund en sobel pojke på 6 månader våran Sonny. Han försökte jag släpa runt på det mesta. Tyvärr var han extremt skygg och tyckte bara om familjen och fungerade inte jätte bra tillsammans då han bara ville vara med min mamma. När hon inte var hemma stod han i fönstret och väntade eller låg på hennes kläder. Han var en jätte go kille men ingen bra hund för en tjej som ville testa allt.

Så 2003 flyttade en liten trefärgd dunboll med en terriers attityd hem till oss. En tuff framåt grabb som inte brydde sig om något och tog för sig. En dominant grabb som var en match för en 12 årig tjej, han hängde i min arm efter A.ett hoppade och studsade runt på agilitybanan. Trots det gick det otroligt bra för oss och vi tog oss snabbt upp i klasserna, när han var 3 år var han Hopp Champion. Min prins en underbar läromästare och vän. År 2013 fick min underbara Cola tyvärr somna in och nu springer han på agilitybanorna i himlen.

Cola

Belger du Nord Steals my Fantasy "Cola"

Cola och Sonny är början på vårt stora hundintresse grunden i vår kennel.
 Nu på senare år har jag och mamma gått uppfödarbildningen (2010) och skaffade oss Kennel namn. En dröm som jag haft länge är att skaffa Kennel namn och föda upp en egen valpkull och i Mars 2012 gick den drömmen i uppfylelse då våra första valpar föddes. Och min lilla Maci kom till världen.