Stamtavla         Bilder                Filmer                Avkommor

DSC_0900

Maci

SE AG(HOPP)CH Coltris Strom Wind

Född: 9 Mars 2012

Mor: Gardenia Garden´s Summer Wind

Far: Eastflash Glamorous Blue Line

Ras: Shetland Sheepdog

Färg: Trefärgad

Höjd: 34

Ögon: Ua

Tävlar i:

Agility III (2 cert)

HoppChampion

Titlar:

Klubbmästare -14

HoppChampion

Deltagit på SM 2017

Maci min lilla Prinsessa finns inga ord som beskriver denna fantastiska hund. Min lilla Drömhund jag är så otroligt glad att jag har henne i mitt liv. Hon är helt perfekt och otroligt bortskämd. En mer perfekt liten tjej går inte att hitta.

(Valp / Unghundstiden)

Maci är från vår allra första egna kull, Trixie är hennes Mamma. Då det blev komplikationer när hon föddes och vi fick blåsa liv i henne för att få henne att andas blev hon väldigt speciell för mig och det hade vart omöjligt att sälja henne. Maci är ett energiknippe som studsar/flyger runt som vinden överallt. Som liten valp var hon antingen överallt och gav 110% eller låg däckad någonstans. Hon har väldigt lätt för att koppla av och går själv och lägger sig när det inte händer någonting. Redan som 8 veckors valp kunde jag lägga henne bredvid mig i soffan och låg jag och halvsov så gjorde även hon det. När jag var igång gav hon gärnet och energin räckte i evigheter. Hon älskade att gosa redan som liten.

När vi är på agilityplan ger hon gärnet och blir otroligt frustrerad om jag inte kör med henne hela tiden och det hörs lång väg. Det är inte populärt när matte kör med en annan hund. När vi är på tävlingar och jag kör med en annan hund så säger hon ingeting utan ligger bara i sin bur och sover, så där vet hon att hon inte får skälla. På agilitybanan går hon jämt för fullt det finns inget läga som heter ta det lugnt. Hon springer och springer som en dåre så jag har stora förhoppningar på en liten racerråtta när hon börjar tävla så småningom. Fram tills den dagen är här tränar vi på för fullt på allt möjligt och gosar massa.

DSC_0063