Nutid år 2020

Vi är en liten kennel som tar några kullar när det passar i tiden och med agilitysäsongen.

Vårt mål är att få ut våra valpar till arbetande hem framföralt till agilityhem.

22528154_10212294022897181_2046325775327729026_n

 

Idag år 2020 har vi hunnit med att ta 10 kullar och dem flesta hundarna vi fött upp springer runt på agilitybanorna. Vi har vår egna avelshane som idag har 30 avkommor där större delen är riktigt duktiga aglityhundar. Vi har sålt valpar till Norge, Finland och såklart har vi flera här.

Idag är vi uppdelade i två hus men har alla hundarna i kenneln tillsammans och hjälps åt med agilityn.

Även min sambo är med i kennel och tävlar flera av hundarna i agility

Om våran kennel och hundstart

Jag har så länge jag kunnat minnas alltid velat ha en hund. Mitt djurintresse jar alltid varit jätte stort tack vare min mamma  som är lika djurintresserad som jag. Så många olika djur var det innan det äntligen blev en hund. Allt från Kanniner, Höns, Hamster, Vandrande pinnar och fiskar. Men en hund det var något annat.

Så äntligen år 2001 kom våran första hund en sobel pojke på 6 månader våran Sonny. Han försökte jag släpa runt på det mesta. Tyvärr var han extremt skygg och tyckte bara om familjen och fungerade inte jätte bra tillsammans då han bara ville vara med min mamma. När hon inte var hemma stod han i fönstret och väntade eller låg på hennes kläder. Han var en jätte go kille men ingen bra hund för en tjej som ville testa allt.

Så 2003 flyttade en liten trefärgd dunboll med en terriers attityd hem till oss. En tuff framåt grabb som inte brydde sig om något och tog för sig. En dominant grabb som var en match för en 12 årig tjej, han hängde i min arm efter A.ett hoppade och studsade runt på agilitybanan. Trots det gick det otroligt bra för oss och vi tog oss snabbt upp i klasserna, när han var 3 år var han Hopp Champion. Min prins en underbar läromästare och vän. År 2013 fick min underbara Cola tyvärr somna in och nu springer han på agilitybanorna i himlen.

Cola

Belger du Nord Steals my Fantasy "Cola"

Cola och Sonny är början på vårt stora hundintresse grunden i vår kennel.
 2010 gick vi uppfödarutbidningen och skaffade oss Kennel namn.

Våran första kull födes i Mars 2012 då våra första valpar föddes. Och min lilla Maci kom till världen.